Presentació del club

El Club Esportiu Puig-reig és una entitat esportiva centenària dedicada al futbol des del seu inici, tal com reflexa la nostra història.

Des de fa més de 35 anys, el futbol base ha estat molt important tant per la vinculació dels nens/es i nois/es del poble de Puig-reig i comarca del Berguedà al club, a través del futbol, com per la tasca social, esportiva, educativa i de relació entre les persones (jugadors/es, pares i mares, personal tècnic, col.laboradors i treballadors del club, membres de la Junta Directiva...) que s'han creat des del club.

En els darrers anys, el futbol base també ha tingut un creixement important en el club, tant en el nombre d'equips com en la quantitat de jugadors/es, gràcies a la tasca portada a terme per l'equip tècnic, seguint un pla estratègic definit per consolidar i assegurar la formació d'equips en totes les categories. Actualment, el club està format per:

  • El primer equip, que competeix a tercera divisió catalana
  • i per onze equips de futbol base, des de prebenjamins fins a juvenils, incloent una categoria infantil/cadet femenina. Hi ha 2 equips de prebenjamins, 2 equips de benjamins, 3 equips d'alevins, 1 equip d'infantil, 1 equip de cadets, 1 equip de juvenils i l'equip femení.

Aquest objectiu ha estat possible gràcies a que nombroses famílies i jugadors/es de la comarca han optat i cregut en el projecte del nostre club, i gràcies a tots els socis, col.laboradors i patrocinadors esponsoritzadors que ho han fet possible econòmicament parlant.

Enguany es va crear una nova Junta Directiva, formada per pares i mares de jugadors i jugadores de les diferents categories del club, establerts a Puig-reig o vinguts des de diferents pobles de la comarca del Berguedà o del Bages, de la qual n'és Presidenta Concepció Santasusagna (de Casserres, mare d'un nen aleví). Tot i el canvi de junta, l'objectiu del club segueix la mateixa direcció que l'anterior i, durant els propers anys, es treballarà per mantenir l'actual estructura i nombre d'equips, millorant al màxim, dins de les nostres possibilitats, el nivell formatiu, educatiu i tècnica futbolística.

L'any 2016 ha estat la temporada de Celebració del Centenari del Club, una gran festivitat gestionada entorn de l'organització de diferents actes; un gran repte pel club, tant de la junta actual com de la junta dels anys anteriors, així com de tots els que han format part de la seva història. Amb tot i amb l'ajuda de tots s'ha aconseguit fer un gran homenatge a l'entitat, i sobretot, s'ha volgut fer un reconeixement i un especial agraïment a totes les persones que hi han participat d'una manera o altra, en un temps o en un altre i, que han fet possible ser on som i arribar a la denominació de club centenari.

Ja finalitzada la celebració del Centenari del Club, per haver entrat ja a un nou any, les prioritats de la Junta de cara a les següents temporades són dues:

  • La primera, adequar les instal·lacions a les necessitats que van sorgint en cada moment, fent les reformes convenients per la màxima comoditat de tota la gran família del CEP, gràcies al suport i a les inversions possibles per part de l'Ajuntament de Puig-reig.
  • I, la segona, estructurar el club a nivell de Direcció Esportiva i a nivell Administratiu, per tal de poder tenir uns fonaments que garanteixin el bon funcionament del club per molts més anys, malgrat les persones vagin canviant o passant.

100 ANYS SÓN MOLTS! 100 anys de molts esforços i hores de dedicació, desinteressadament, per part de totes les persones que hi han treballat i col·laborat, d'una manera o altra, però a la vegada, 100 anys per gaudir de futbol i de moltes alegries, alegries de moltes i moltes persones. Per tot això, i per a totes les persones que formem part del club…. GRÀCIES! PER MOLTS ANYS! FELIÇ 2017!

 

Visca el CE Puig-reig

sempre regna l'alegria
sempre regna el bon humor !!!