Presentación del club

El Club Esportiu Puig-reig es una entitat esportiva gairebé centenària dedicada al futbol des del seu inici, tal com reflexa la nostra història.

Des de fa més de 35 anys, el futbol de base ha estat molt important tan per la vinculació dels nens i nois del poble al club, realitzant l'esport del futbol com per la tasca social, educativa i de relació que s'ha fet des del club.

En els darrers anys el futbol de base en el club ha tingut un creixement important tan en el nombre d'equips com de jugadors/es, gràcies la tasca portada a terme per l'equip tècnic seguint un pla estratègic definit per consolidar i assegurar tenir equips en totes les etapes.

Aquest objectiu ha estat possible gràcies a nombrosos pares i jugadors de la comarca que han optat i cregut en el projecte del nostre club.

Avui, l'objectiu del club pels propers anys és mantenir l'actual estructura i el nombre d'equips, millorant al màxim, dins de les nostres possibilitats, el nivell formatiu, educatiu i futbolístic.

A gairebé 2 anys de la celebració del Centenari del club, les prioritats de la Junta per aquestes dues temporades són, la primera, adequar les instal.lacions a les necessitats, fent les reformes convenients per la màxima comoditat de la mà de l'Ajuntament i, la segona, estructurar el club a nivell de Direcció Esportiva, en concepte i operativa; i a nivell Administratiu, per tal de poder tenir uns fonaments que garanteixin el bon funcionament del club per molts més anys.

La celebració del centenari és el gran repte que té el club, els que hi som actualment i els que hi han sigut durant la seva història, entre tots hem de ser capaços de fer un gran homenatge a l'entitat, a totes les persones que hi han participat d'una manera o d'una altre i que han fet possible de ser on som.
100 anys són molts, de molts esforços i de moltes alegries de moltes, moltes persones, per totes elles….

Visca el CE Puig-reig

sempre regna l'alegria
sempre regna el bon humor !!!